Nyheter

Här hittar du intressant material inom området dold psykisk ohälsa på arbetsplatsen; kunskapsartiklar, länkar till externa resurser, nyhetsartiklar, information om aktuella kundaktiviteter, föreläsningar och vad som är på gång.

Varför tar du inte bara tag i det? Träffa två personer som vet varför. Båda med erfarenheter av alkohol- och drogproblem i arbetslivet men på två olika sätt.

Håkan Siegers är en omtyckt och uppskattad chef på MTR som lägger mycket kraft på att hjälpa andra. Håkan kom till Ljung&Sjöberg för beroendevård oktober 2014…

Utifrån sina egna upplevelser kommer han att prata om varför det tar så lång tid innan man vågar prata med sin chef. Och varför han till slut valde att göra det. Utifrån sina egna erfarenheter berättar han om mötet och vad det innebär att våga ta steget.

Anders Hammarberg är Medicine doktor, Karolinska Institutet Beteendevetare,
Leg Psykoterapeut. Anders kommer att tala om varför alla tusentals personer med problem inte tar tag i det. Hur omgivningen ser på personerna med problemen och vad som behövs göras för att vi ska våga agera.
NÄR
10 november kl 08:00 -10:00
Frukost från kl 08:00 – 08:30
Föreläsningen startar kl 08:30

VAR

Ljung & Sjöberg AB
Munkbron 1

Gamla stan, Stockholm

OSA senast 3 november till [email protected]
Seminariet är avgiftsfritt och exklusivt för partneravtalskunder

ANMÄLAN

APSIS länk adderas här

Orolig för en medarbetare? Eller dig själv? Någon i din närhet? Det finns hjälp.

Av egna erfarenheter vet vi att alkohol- och drogproblem, spelberoende, stress och medberoende slår hårt mot individen och arbetsplatsen. Är du som chef eller HR orolig för en medarbetare? Är du kollega eller anhörig till en person som behöver hjälp? Eller är du orolig för egen del?

Ring oss på telefon 08 24 32 00 eller fyll i kontaktrutan så hör vi av oss.
Du får stämma av dina funderingar med en expert som vid behov hjälper dig vidare. Kontakten medför inga förpliktelser eller kostnader och du kan vara anonym.