Nyheter

Ta del av intressant material inom våra expertisområden, alkohol- & drogproblem, spelberoende, medberoende samt stress, på arbetsplatsen.

Här samlar vi kunskapsartiklar, länkar till externa resurser, nyhetsartiklar, information om aktuella kundaktiviteter, föreläsningar och vad som är på gång.

Webinar – Hör Robert Lauls gripande livshistoria

Väcker filmen tankar och funderingar, eller känner du oro för dig själv eller en medarbetare?
Ring oss på 08 24 32 00, maila oss till [email protected] eller fyll i kontaktrutan nedan.

Vår behandlingschef Sara Pankowski och kundansvarig Anatoli Garcia – har denna gång bjudit in en av våra tidigare patienter som gäst, sportjournalisten Robert Laul som är aktuell med boken Alkisbarn.

Robert delar under detta webinar med sig av sin fängslande livsresa. Från grundstenarna i barndomen, den långa och nedbrytande kampen mot alkoholen, förfallet som människa och sedan vändningen och stegen mot att bli den människa han vill vara.


Orolig för en medarbetare? Eller dig själv? Någon i din närhet? Det finns hjälp.

Av egna erfarenheter vet vi att alkohol- och drogproblem, spelberoende, stress och medberoende slår hårt mot individen och arbetsplatsen. Är du som chef eller HR orolig för en medarbetare? Är du kollega eller anhörig till en person som behöver hjälp? Eller är du orolig för egen del?

Ring oss på telefon 08 24 32 00 eller fyll i kontaktrutan så hör vi av oss.
Du får stämma av dina funderingar med en expert som vid behov hjälper dig vidare. Kontakten medför inga förpliktelser eller kostnader och du kan vara anonym.